Rulleskøjtehal

1190 m2 lethal

Rulleskøjtehallen
Ved stadion 16, 2820 Gentofte
Se åbningstiderne

Rulleskøjtehallen kan benyttes af mange forskellige brugergruppe og aktiviteter.

Lethal, betyder, at den er uopvarmet og ikke isoleret, og således primært tillader rulleskøjteløberne at dyrke deres sport under tag. Dog vil banen være isoleret nedenunder, så man undgår kondens.

  • Hallen er ca. 1317 m2, heraf ca. 86 m2 til klubhus for Gentofte Rullehockey Klub.
  • Lethallen har beton gulv, med faste bander og er ikke isoleret.
  • Der er plads tilskuer. Hallen kan rumme max 349 personer.
  • Der er offentligt wc.

Leje af Rulleskøjtehallen
Man kan leje Rulleskøjtehallen, men man skal være opmærksom på at det er en hal der bruges til en Rullehockey sporten og gulvet derfor er speciel behandlet.  Der må derfor kun bruges indendørs skøjter/hjul og man må ikke spise og drikke på banen. Vi har ikke skøjter man kan låne/leje og der er ikke tider for offentlige bruger. Se priser.

Ønsker man at booke tid i Rulleskøjtehallen, skal man kontakte sportsparkens kontor sportspark@gentofte.dk
Hvis man kommer en større gruppe eller ønsker at afholde et arrangement og ikke selv har skøjter, kan man kontakte Gentofte Rullehockey Klub på grk.dk om de har mulighed for at hjælpe jer. 

Skoler og institutioner
De mange skoler og børneinstitutioner i kommunen kan benytte sig af hallens muligheder til gavn for børnenes motoriske udvikling og faciliteter i dagtimerne.
Der skal bookes tid på kontoret og lån af nøgle til hal og legeburene, skal hentes og afleveres på kontoret.

GRK
Gentofte Rulleskøjteklub har faste træningstider og kampbookinger og deres eget klubhus, som har samme størrelse og indhold som de øvrige klubhuse på GSP.
Gentofte Rullehockey Klubs grønne og blå farver er gengivet i hallens farvesætning på spær, vinduer og gulve. Læs mere om GRK grk.dk.