Klubber og forbund

De hjemmehørende Gentofte klubber

Find kontaktoplysninger på de hjemmehørende klubber/foreninger og deres forbund på siderne i menuen til venstre!

Information til de hjemmehørende klubber

Bane/anlæg/haltider i Gentofte Kommune idrætsanlæg (GKI)
For at kunne få gratis faste træningstider og tider til kampe, skal man være en hjemmehørende klub/forening, med vedtægter eller aftenskole / oplysningsforbund, som er hjemmehørende i Gentofte Kommune og godkendt af folkeoplysningsloven.

Gentofte-ordningen - få tilskud
Retningslinjer for tilskud til det frivillige folkeoplysende foreningsarbejde med medlemmer under 25 år i Gentofte Kommune.
Klubber under Gentofte-Ordningen kan udover deres tildelte banetider, altid booke andre baner/anlæg/lokaler gratis, forudsat der er ledigt.
Læs mere om Gentofte-ordningen 

Fordelingsmøder - udvalg
Alle hjemmehørende klubber skal oprettes i Foreningsportalen og have en repræsentant i Facilitetsudvalget og aktuelt under udvalg.
Under facilitetsudvalget er der fire underudvalg til fordelingen af tider:

  • Isudvalg (aktiviteter på is)
  • Vandudvalg (aktiviteter i vand)
  • Græsudvalg (aktiviteter på græs)
  • Indendørsudvalg (aktiviteter i haller og sale).

Læs mere om Facilitetsudvalget på Gentofte Kommunes hjemmeside.

Fordelingsperioder
Sommerbanetider gælder i perioden ca. 1. april 31. oktober og Vinterbanefordeling gælder i perioden ca. 1. november til 31. marts, når græsset er lukket og der ikke er lys.
Vi skifter altid på den dato der er meldt ud på udvalgsmøderne og på hjemmesiden, medmindre banernes tilstand, vejret eller lignende taler imod dette. Hvis der opstår problemer, vil klubberne altid blive kontaktet af GSP.

Ansøgning om baner i GKI
De hjemmehørende klubber søger hvert år senest i marts for hele næstkommende sæson, når der er åbnet op for det i Foreningsportalen.
Ansøgninger foregår igennem Foreningsportalen. Det er også i Foreningsportalen man kan se bookede og ledige tider på baner og anlæg.

Foreningsportalen: http://gentofte.booksys.dk

Den hjemmehørende klub/forening bliver derefter inviteret til banefordelingsmøder, hvor der i fællesskab bliver tildelt banetider.
Tildeling af banetider fordeles efter antallet af medlemmer under 25 år.

Når de ansøgte tider er godkendt/accepteret i Foreningsportalen, kan de splittes og bookes af de hjemmehørende klubber/foreninger. Hvorefter man tager stilling til om man skal booke/afmelde tider i skoleferierne og frigiver tider man ikke har behov for.
Enkeltstående events/kampe og lign. skal altid bookes, kontakt kontoret for at høre om der er ledigt på det ønskede tidspunkt.

Kontakt kontoret
Åbent mandag - fredag kl. 8 - 15.
Telefon 39 65 41 42.
E-mail: sportspark@gentofte.dk