Forskningsprojekt

Fremtidens Idrætsfaciliteter

Gentofte Sportspark deltager i forskningsprojekt om
Fremtidens Idrætsfaciliteter

Kære bruger/besøgende

I uge 10 til 12 deltager Gentofte Kommune og en række udvalgte idrætsfaciliteter i kommunen i forskningsprojektet ’Fremtidens Idrætsfaciliteter’. Projektet har deltagelse af 50 kommuner. Formålet med projektet er at støtte kommuner og faciliteter i at skabe bedre idrætsfaciliteter til gavn for brugere og besøgende.

Projektet inkluderer en række undersøgelser i udvalgte anlæg, og du kan derfor møde en registrant i anlægget i uge 10 til 12. Registranten skal blandt andet udlevere og indsamle spørgeskemaer om brugere/besøgenes tilfredshed med anlægget, og det kan være, at du bliver kontaktet af vedkommende.

Hvis du bliver kontaktet, håber vi, at du har lyst til at udfylde spørgeskemaet. Spørgeskemaet tager 5-7 minutter at udfylde og skal afleveres i en opsat spørgeskemaboks. Deltagelse er anonym.

Projektet er kun muligt med opbakning fra brugere/besøgende, og vi håber derfor, at du vil tage godt med undersøgelsen og registranten.

Hvis du gerne vil vide mere om kommunens deltagelse i forskningsprojektet, kan du kontakte kommunens kontaktperson Anna Alsing Friberg på tlf. 20 48 97 27

Hvis du vil vide mere om projektet, er du velkommen til at kontakte projektlederne:

Jens Høyer-Kruse tlf. 21356136 / jhkruse@health.sdu.dk

Evald Bundgaard Iversen tlf. 61664866 / eiversen@health.sdu.dk