Jägers Skatepark & hal

Udendørs faciliteter og hal

Jägers Skatepark

Jägers Skatepark og hal

Ved stadion 18, 2820 Gentofte
Åben alle dage kl. 7-22 - Lukket 24/12 og 31/12.

Ligger tæt på Jægersborg station og ikke langt fra Lyngby hovedgade.

Skaterparken er etableret som ’Streetskatepark’; et parkområde med ’gader’, der kan skates på, og grønne arealer til ophold.
Der er plads til alle niveauer - både eliten og begyndere. På gode dage kan der sagtens være 100 brugere af anlægget. Det er primært skoler og institutioner der benytter Skateparken i dagtimerne på hverdage.

Anlægget er blevet moderniseret og udvidet og der er opført en hal. Området er bygget op af 6.000 jetbrændt granit-fliser.

Skaterparken er formet som et 8-tal, så man ikke behøver krydse hinanden og derfor minimerer sammenstød. Inde i 8-tallerne er der borde og bænke der opfordrer til socialt samvær. Banerne har et godt flow og der er tilføjet mange nye ramper.

Udendørsområdet er primært til Street skating, tricks og løbehjul, med både ramper, "møbler"/forhindringer, trapper og niveauforskelle.

Der er toiletter i hallen.

Skaterhallen

Der er niveaufri adgang til hallen og udendørs belægning fortsætter ind i hallen. Hallen er på 1.000 kvm, indeholder pt. indbygget niveauforskelle og en stor skatemini-rampe 12x5 renoveret og med hjul på, som kan flyttes ud af hallen, når den skal bruges til andre aktiviteter.

Booking

Da stedet er et offentligt sted, kan man ikke umiddelbart booke Jägers, medmindre det er efter aftale med Gentofte kommune.
Gentofte Sportspark står kun for at holde stedet pænt, åbne og lukke, kontakt Teit Andersen eller Mia Schlichtkrull de Richelieu i Gentofte Kommune Kultur, Unge og Fritidsafdelingen (mail mlcs@gentofte.dk)  angående alt vedrørende skate arrangementer og lign..

Se flere billeder på vores Facebookside Gentofte SportsparkJägers billeder