Et særligt IsDisco arrangement

Lørdag 23/2 fra kl. 18.30

Melodi Grand Prix - ”On Ice”- fest
Lørdag den 23/2 kl. 18.30

Se mere information her!

Særligt arrangement i begge ishaller, der vil være foodtrucks og storskærm i Ishal1 der viser det danske melodi grand prix.

Gentofte kommune, Gentofte Sportspark og Gentofte Stars er gået sammen om at afholde dette arrangement, i stedet for normalt IsDisco.
Der er åbent for alle - og fra kl. 20, vises det danske Melodi Grand Prix via DR1 Live-Streaming direkte fra Boxen i Herning på Storskærm i Ishal 1. Der vil samtidig være IsDisco i Ishal2.

Dette arrangement er blevet til, fordi GKF kunstskøjteløber, træner, koreograf og dommer Leonora Colmor Jepsens deltagelse med sang nr. 9 - ”Love Is Forever”.

Leonora underviser både i GKF og naboklubberne HIKU, RSIK og SKK.
Hun blev igennem sin skøjtekarriere 5 x Sjællandsmester, 3 x vinder af Årets Grand Prix Finale, 2 x Junior Danmarksmester i Sololøb og 1 x Junior Danmarksmester i Isdans - og er nu også Dansk Melodi Grand Prix deltager.
Se og hør Leonora Colmor Jepsens deltagelse med sang nr. 9 - ”Love Is Forever”.

Denne invitation er også sendt ud til alle skøjteklubberne i dansk skøjte Union og er et godt eksempel på samarbejde på tværs af sports-foreninger, der giver større og langt bedre muligheder for at styrke den sportslige udvikling. Det er også for at sikre et miljø for de unge, som er fuld af muligheder og er trygt at færdes i.

Vi glæder os til at feste med jer alle sammen!

Der må forventes mange mennesker og kø. 
Bemærk max antal i Ishal1 er 1.100 personer og i Ishal2 350 personer.