Tom Sørensen er fratrådt sin stilling

Ansat fra 2003-2019

Der er indgået en fratrædelsesaftale med Tom Sørensen, idet Tom søger nye udfordringer.

Tom har været ansat i mange år på Gentofte Stadion og de seneste som assisterende halinspektør i Gentofte Sportspark, hvor han tog del i den enorme udvikling fra Stadion til Sportspark, ligesom han havde en stor rolle i skiftet fra selvforvaltningsaftale til Gentofte Kommunes Idrætsanlæg, GKI.

Vi ønsker Tom al mulig held og lykke fremover.

 

Venlig hilsen

Lars Norring

Idrætsinspektør

Kildeskovshallen & Gentofte Sportspark


Der er indgået en fratrædelsesaftale med Tom Sørensen, idet Tom søger nye udfordringer.

Tom har været ansat i mange år på Gentofte Stadion og de seneste som assisterende halinspektør i Gentofte Sportspark, hvor han tog del i den enorme udvikling fra Stadion til Sportspark, ligesom han havde en stor rolle i skiftet fra selvforvaltningsaftale til Gentofte Kommunes Idrætsanlæg, GKI.

Vi ønsker Tom al mulig held og lykke fremover.

Der er indgået en fratrædelsesaftale med Tom Sørensen, idet Tom søger nye udfordringer.

Tom har været ansat i mange år på Gentofte Stadion og de seneste som assisterende halinspektør i Gentofte Sportspark, hvor han tog del i den enorme udvikling fra Stadion til Sportspark, ligesom han havde en stor rolle i skiftet fra selvforvaltningsaftale til Gentofte Kommunes Idrætsanlæg, GKI.

Vi ønsker Tom al mulig held og lykke fremover.

Der er indgået en fratrædelsesaftale med Tom Sørensen, idet Tom søger nye udfordringer.

Tom har været ansat i mange år på Gentofte Stadion og de seneste som assisterende halinspektør i Gentofte Sportspark, hvor han tog del i den enorme udvikling fra Stadion til Sportspark, ligesom han havde en stor rolle i skiftet fra selvforvaltningsaftale til Gentofte Kommunes Idrætsanlæg, GKI.

Vi ønsker Tom al mulig held og lykke fremover.