Henvendelser om skøjteleje, skøjtekøb og skøjteslibning

Vi får for tiden mange henvendelser om leje, køb eller slibning af skøjter

 

Vi får for tiden mange henvendelser om man kan leje, købe eller få slebet skøjter i Gentofte Sportspark   

Nej desværre kan man hverken leje, købe eller få slebet skøjter i Gentofte Sportspark. Dels da al indendørssport og alle vores indendørsfaciliteter er helt lukket ned - indtil videre indtil d. 28/2, men det kan jo blive forlænget. Dels da det i øvrigt ikke er Gentofte Sportspark, der står for skøjteudlejningen. Det er vores hjemmehørende Ishockeyklub Gentofte Stars.

Derudover er det kun i perioden, hvor offentligt skøjteløb holder åbent, at man kan aflevere skøjter til slibning, og vi ved pt. ikke om offentligt skøjteløb overhovedet når at åbne op i indeværende sæson - da sæsonen normalt kun går til d. 31/3.

Du er velkommen til at kontakte vores to hjemmehørende foreninger Gentofte Stars og Gentofte Kunstskøjteløber Forening (GKF) direkte, om de tilbyder skøjteslibning samt udlejning eller salg af skøjter.