Stop smitten i Gentofte

Hjælp med at stoppe smitten i Gentofte Kommune

Gentoifte Kommune er nu blandt de 10 kommuner med højest smittetal, og flere sogne i kommunen er i risiko for at blive lukket ned. Derfor opfordrer vi alle – både børn og voksne – til at blive testet regelmæssigt og i øvrigt følge myndighedernes anvisninger, så vi gør, hvad vi kan, for at få stoppet smitten. 

Her kan du blive testet

Åbningstiderne kan ændre sig, så tjek derfor den aktuelle åbningstid på gentofte.dk/corona.

  • I Gentoftehallen, Ved Stadion 14, tilbydes kviktest uden tidsbestilling. Man skal være fyldt 6 år for at kunne få en kviktest. Testen foretages ved en næsepodning og testsvar foreligger efter ca. 15 minutter.
  • I Byens Hus på Hellerupvej 24 tilbydes PCR-test. Testen foretages ved en podning fra svælget. Testsvar foreligger senest inden 72 timer, men typisk allerede inden for 24 timer. PCR-test tilbydes til personer, der er fyldt to år. Test af børn under 15 år kræver forældrenes samtykke. Der skal bestilles tid på coronaprover.dk.

 

På forhånd tak for hjælpen og del gerne denne plakat.