UN Interagency Games 16/6-18/6

FN's mange organisationer der samles og afholder en form for olympiske lege.

På torsdag d. 16. juni går det løs når 1500+ deltagere fra hele verden afholder UN Inter Agency Games i Gentofte og store dele af København.

For første gang i FN’s historie kommer UN Interagency Games til Danmark. Normalt bliver det afholdt i de byer hvor FN’s har et større hovedsæde såsom New York, Wien og Geneve. Men den 47’erne gang bliver nu afholdt i København og Gentofte. De mere end 1500 udøvere fra hele verden, dyster i 15 forskellige discipliner. Der bliver dystet i fodbold, volley, basket, skak, svømning, bordtennis, tennis, cricket m.m.

Dette er ikke blot deres kollegaer i Danmark men også familier som tager på en kort ferie under Interagency Games. Derfor estimeres det at der kommer omkring 2000-3000 supportere.

De faciliteter der bliver brugt i Gentofte er Største delen af faciliteterne på Gentofte Sportspark. Hal 1 og 50m bassinet i Kildeskovshallen, Badminton anlægget hos Gentofte Badminton klub, Tennisanlæg, Dartklubbens hus osv. Derudover er der også nogle faciliteter i København, som vi ikke kender til men 85% af arrangementet bliver i Gentofte.

Disciplinerne bliver afviklet torsdag, fredag kl. 9-18 og lørdag kl. 8.30-13.30 FN samarbejder med lokale klubber om afviklingen af disciplinerne. GKI stiller faciliteter til rådighed og det hele koordineres af Katrine i GKI Administrationen.

Se programmet her