Renoveringsarbejdet ny tidsplan

K4 forventes at være færdig ca. 23. september og skal derefter gøres klar.

Kære alle brugere af Gentofte Sportspark

Vi er blevet informeret om, at K4 forventes at være klar til overdragelse til GSP i løbet af fredag d. 23. sep. 2022. Denne info kommer med stor usikkerhed, da vi ikke har indflydelse på tidsplanen og vi før har set det forskubbe sig. Herudover er der heller ikke sat præcis tidspunkt på, og derfor ved vi endnu ikke om banen kan nå at blive klar til brug fra d. 24. sep. 2022, eller en dag i ugen efter. Når banen leveres fra entreprenør til os, skal vi herefter klargøre banen (bl.a. sætte mål op, osv.), samt sikre at der er ryddet op omkring byggepladsen. Vi kan derfor ikke give jer en garanti for at K4 er klar til brug på den dato.

Vi giver en ny melding, når vi har en mere sikker dato for hvornår K4 er klar til brug.

Tak for jeres samarbejde og velvillighed til at hjælpe hinanden. Vi håber på stadig samarbejde og at I indbyrdes kan få det til at gå op med kampe på K1 og K2, indtil vi igen kan bruge K4. Vi opdaterer jer selvfølgelig, ligeså snart der er nyt. Hvis I er tvivl om noget angående flytning af kampe o.l. så er i velkomne til at ringe til kontoret på 39654142.