Energiforsyningskrise i Europa

Vi skal alle bruge mindst mulig varme og el.

Til brugerne på Gentofte Sportspark

Gentofte Kommune er ligesom resten af Danmark og Europa i en energiforsyningskrise.

Vi skal derfor alle bruge mindst mulig varme og el.

Gentofte Kommune følger de nationale anbefalinger og sænker temperaturen i offentlige bygninger til 19 grader. I skal derfor som brugere også følge disse regler og lade være med at skrue op for varmen.

Opdatering fra November bliver der skruet ned til 17 grader i sportshaller.

Generelt skal I som brugere og hjemmehørende klubber, være opmærksomme på at undgå unødig opvarmning og unødig belysning. I kan også hjælpe ved at tage kortere bade og tjekke at der er slukket for alt lys og elektronik, når I går hjem. Luft kortvarigt ud med gennemtræk, frem for at lade døre og vinduer stå åbne i længere tid. Sluk f.eks. elektronik der står stand by og køleskabe, når de ikke er i brug.

Det er også ekstra vigtigt at I afmelder de bookede/tildelte tider, I ikke skal bruge.