Information generelt

Gentofte Sportspark

Information til brugerne

Gentofte Fritidsportal

Gentofte Fritidsportal er en hjemmeside der viser alle faciliteterne i Gentofte kommune som kan bookes igennem GKI. Siden er åben for alle og kræver ingen login, der viser alle bookinger og ledige tider. Al data kommer fra Bookingsystemet Conventus.

Gentofte Sportspark en del af Gentofte Kommune Idrætsanlæg

Gentofte Sportspark hed tidligere Gentofte Stadion. Ved udgangen af 2016 ophørte selvforvaltningsaftalen med Gentofte Kommune og den siddende bestyrelse. 
Pr. 1. januar 2017 hører Gentofte Sportspark til Gentofte Kommune Idrætsanlæg under Gentofte Kommune. 
Læs mere omkring Gentofte Kommune Idrætsanlæg

Om Sportsparken

 Kalender 2023 og Nyheder

Gentofte Sportspark har åbent 345 dage om året, dækker mere end 200.000 m2 - heraf ca. 15.000 m2 under tag - og har mere end 700 brugere/sportsudøvere. Vi låner og lejer baner, arealer og lokaler ud, der kan benyttes til mange forskellige arrangementer og mødeaktiviteter.

Booking, leje og banefordeling

Baner, anlæg, ishaller, omklædningsrum, lokaler og klubrum/klubhuse anvendes fortrinsvis af idrætsforeningerne og klubber i Gentofte Kommune. Udover de hjemmehørende klubbers faste tider på baner og i lokaler, kan andre leje/låne baner og lokaler ved at kontakte Sportsparkens kontor på mail sportspark@gentofte.dk 
Som hjemmehørende klub skal du være oprettet, ansøge og booke igennem Conventus

Oversigtskort med GIS nummerering

Sportsparkens brugere

Til dagligt benyttes sportsparkens faciliteter af mere 700 sportsudøvere og benyttes samtidig af mange til forskellige kurser og mødeaktiviteter. Herudover besøges Gentofte Sportspark af mange tilskuere ifm. konkurrencer, opvisninger og events.
De hjemmehørende klubber/foreninger