Information til faste brugere

Gæster, indlejer og hjemmehørende klubber/foreninger.

Information til brugerne

Kontakt Gentofte Sportspark og kontoret

Det er fortrinsvis klubbens bestyrelses-/kontaktpersoner, der kontakter kontoret. Ønsker du en nøgle til lokaler eller depotrum, at booke en bane eller lokaler eller informationer omkring bane/hal forhold, skal det først koordineres med din klub. Vi sørger for at holde klubberne orienteret igennem de kontaktpersoner vi har, der så formidler viden videre ud i klubben.

Ved akut brug for hjælp, ring på hovedtelefon nummeret 39654142.
Kontakt kontoret/Gentofte Sportspark ved at sende E-mail sportspark@gentofte.dk
Personlig henvendelse og kontor telefontid er hverdage kl. 9-15.

Booking, leje og banefordeling

Som hjemmehørende klub har du følgende muligheder for tider og bookinger.

Som privat/firma eller klub/forening udenfor Gentofte Kommune, kontakt kontoret for at booke/leje baner/anlæg/lokaler/haller på mail sportspark@gentofte.dk

Baner og anlægs tilstand

Der er forskellige ting, der påvirker brugen af Sportsparkens faciliteter, såsom vind/vejr og strømafbrydelser og tekniske problemer.
Vi vil så vidt muligt melde dette ud til de påvirkede klubber (vores kontakt personer får en mail) og her på hjemmesiden under Nyheder eller planlagte ting under Kalender og på vores Facebookside: Gentofte Sportspark

Priser og gratis

Som hjemmehørende klub på Gentofte Sportspark har man mulighed for at booke lokaler og baner gratis, så længe det er i klub/forenings regi. Hvis arrangementet er af kommercielt karakter, skal der betales for leje af faciliteter. Se en samlet oversigt over priser her.

Nøglesystem

Briknøgler - også kaldet Saltonøgler - er en del af et sikkerhedssystem og skal opbevares forsvarligt. Brikken er personlig og må ikke overdrages eller give adgang til andre. Hvis du har mistet din briknøgle, skal dette meddeles til Gentofte Sportspark kontor/vagten.

Køb, fornyelse, af- og udlevering af (brik)nøgler - med evt. adgang til motionsrum

Kontoret kan ikke opdatere/lave en nøgle til dig, medmindre vi har fået besked fra din klub/formand med bekræftelse og oplysning om, at du er medlem (har betalt kontingent), hvilke adgange der skal være samt hvem der betaler for nøglen (og evt. motionsrum). Du skal derfor kontakte din egen klub først.
Briknøgler udløber en gang om året og kræver derfor en årlig opdatering for ikke at udløbe. Ønsker man motionsrum, kræver det en briknøgle og betaling for et års adgang. Er der motionsrum på nøglen, skal der betales ved den årlige fornyelse. Aflever eller bestil din nøgle i den hvide postkasse ved vagtkontoret
Når nøglen er klar, ligger den på vagtkontoret til afhentning.

Opdatering af nøgler på online punkter

Virker desværre ikke pt. Hvis nøglen er udløbet, skal den altid afleveres i den hvide postkasse ved vagtkontoret.
Priser og betaling af nøgler
Briknøgle koster pr. 1. januar 2021 240,-kr.
Adgang/fornyelse til motionsrum koster pr. 1. januar 2021 260,-kr for et års adgang.
Når det er klubben der betaler, sender vi en faktura til klubben.
Skal du selv betale, kan du betale køb/fornyelse/motionsrum via Mobilepay.
Mobilepay sendes til Gentofte Sportsparks erhvervsmobil nr. 520302 og i bemærkning skriver du det oplyste: res. nr.. Det kræver, at du har været i kontakt med kontoret via email: sportspark@gentofte.dk eller på telefon 39654142, hvor du har fået oplyst beløb og reservations nr, der skal anføres ved betaling via mobilepay.

Ordensregler

Her kan du læse ordensregler for klubhus

Her kan du læse apteringsmanual for klubhuse

Her kan du læse regler for ishaller