Fødselsdag

og lign. i forbindelse med skøjteløb

Offentligt skøjteløb og skøjteudlejning er åbnet 1. oktober under ændrede former grundet Covid 19. IsDisco er foreløbigt lukket.

Udfyld denne formular når I kommer større grupper eller ønsker at booke lokale i forbindelse med offentligt skøjteløb i skøjtehallen. 
husk formularen skal helst sendes senest 3 hverdage før bookingen skal finde sted, sådan at skøjteudlejningen kan forberede sig.

Information omkring besøg med større grupper til offentligt skøjteløb

Ønsker I at holde en fødselsdag eller klasse-kom-sammen og lign. og evt. have mulighed for at leje et lokale i forbindelse med at I står på skøjter til offentligt løb?
Så skal I først checke tideren for offentligt skøjteløb og finde en dato og tid, inden I udfylder formularen for besøg med større grupper.

Skøjteudlejning
Når man kommer meget store grupper f.eks. børn i en bestemt aldersgruppe, så skal der bruges mange af de samme str. skøjter. Så derfor skal skøjteudlejningen have besked når I kommer store grupper. Bemærk man bestiller ikke skøjterne, det er kun en varsling om behovet.

De har rigtig mange skøjter fra str. 25 til str. 50. Pris 50,-kr. for skøjteleje.
Læs mere om skøjteudlejning 

Indgang - adgang
Det er i Ishal1 der er billetsalg og skøjteudlejning. Man kan på forhånd lave en liste over antal og str. på skøjter for at lette udlevering af skøjter, sådan at alle ikke behøver at stå i kø.
Offentligt løb foregår primært i Ishal1, men nogle af tiderne foregår i Ishal2. Man kan gå indendørs igennem Ishal1 til Ishal2.

Leje af lokale i forbindelse med skøjteløb
Lokalerne ligger i Ishal1 i stuen - bagved skøjteudlejningen og oppe på 1. sal.

Det koster 300 kr. pr. påbegyndte time pr. lokale, som betales på faktura efter endt arrangement.
Information omkring lokalerne

Regler ved lokale leje
Man må gerne medbringe mad og drikke eller få mad udefra.
I skal have alt med hjemmefra, til afholdelse af møde og fest. Vi stiller kun lokale, borde og stole til rådighed, øvrige faciliteter er til brug for de hjemmehørende klubber.
Husk at bruge skraldespandene (er posen fyldt - tages den ud til skrald), oprydning og opsætning af stole skal ske efter endt arrangement.
Hvis lokalerne bliver efterladt i urimelig dårlig stand, vil man modtage en regning på rengøring.

IsDisco - lokaleleje
Lørdage indgang åbner kl. 18.30. Læs mere om IsDisco her
Hvis man vil leje lokaler i forbindelse med IsDisco, skal det bookes på denne mail adresse: isdiscobooking@gmail.com