Få svar på dine spørgsmål

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar

Offentligt skøjteløb, skøjteudlejning FAQ

Hvornår kan jeg skøjte og leje skøjter?

Du kan kun komme og skøjte, når vi har tider for offentligt skøjteløb normalt i perioden 1. oktober - 31. marts.
Se åbningstider
Der kan være ændrede åbningstider til offentligt løb i forbindelse med skoleferierne uge 7, uge 42 og imellem jul og nytår. Det vil altid fremgå på hjemmesiden, Facebookside og her.

Kan der være aflysninger af offentligt skøjteløb?

Ja - det vil fremgå af vores hjemmeside og Facebookside, når vi har aflysninger, lukket eller ændringer i åbningstiderne for offentligt skøjteløb. Se oversigt over lukkedage her - eller i vores kalender.

Hvor længe må vi skøjte og må vi bruge puk/stav/udstyr?

Så længe man vil - indenfor tiderne for offentligt skøjteløb.
Så hvis åbningstiden er kl. 9-15.20, kan man ikke komme ind på isen eller købe billet/lejeskøjter før kl. 9, og man skal af isen allersenest kl. 15.20.
Når man kommer til offentlig skøjteløb, må ikke bruge puk/stave/udstyr/kegler eller lave øvelser/lege, der kan generere andre offentlige skøjteløbere. Men hvis man booker en ishal alene, kan man godt. (Se afsnit herunder omkring at være alene i ishallen)

Kan man få skøjter i min størrelse, leje stativ og få en hjælper på isen?

Ja - man kan leje et stativ til de helt små, men man skal være opmærksom på, at der er kun få stativer, og de kan kun bruges op til 7 års alderen. Hvis du skal have en anden til at hjælpe dig på isen eller selv have en hjælper på isen, skal du og hjælperen også have skøjter på, da man må ikke gå ud på isen med sko på. Du og/eller hjælperen kan holde dig/sig langs kanten og du må selv sørge for hjelm, sikkerhedsudstyr - vi har ingen krav/regler omkring dette.
Læs mere under skøjteudlejning

Er der plads og skøjter nok?

Ja - umiddelbart kan der være 1.100 personer i Ishal1 og 350 i Ishal2 og vi har et meget stort antal skøjter, men en del af dem på lager. Vi har ofte skoler med 200 børn og IsDisco med 600 unge. Vil man være helt sikker på at skøjteudlejningen har nok til en større gruppe eller på et bestemt tidspunkt, skal I udfylde formularensenest 3 hverdage, før I planlægger at komme.

Hvilken Ishal skal vi skøjte i og hvordan finder jeg rundt?

Gå altid ind i Ishal1 hvor indgangen, billetsalg, skøjteudlejning, kiosken, automater, lokaler og toiletterne befinder sig. Nogle af tiderne for offentligt skøjteløb foregår i Ishal2, så går man bare fra den ene hal til den anden, når man har købt billet og lejet skøjter.

Kan jeg få rabat, gratis adgang eller en samlet pris?

Ja - hvis du køber klippekort opnår du rabat. Der er ikke andre rabatter. Se priserne her
Ja - som pensionist kan man betale pensionistpris, der gælder for folke-, invalide-, førtidspensionister og efterlønnere mod forvisning af gyldig dokumentation.
Ja - Gentofte Kommunes kommunale institutioner betaler ikke indgang, kun skøjteleje.
Ja - hvis der er helt særlige omstændigheder, hvor der er behov for større grupper kommer ind gratis eller billigere - så kontakter man kontoret på sportspark@gentofte.dk
Nej - vi regner ikke en samlet pris ud til dig, og du kan heller ikke betale på forhånd. Man betaler det antal klippekort/billetter og skøjteleje, som man har brug for på dagen eller via faktura efterfølgende.

Kan vi betale med kontanter, dankort, Mobilepay eller faktura?

Indgangsbillet og skøjteleje betales i skøjteudlejningen/billetlugen på dagen, eller man kan få en faktura tilsendt.
Ja - der kan betales med dankort, Mobilepay eller en faktura, hvis man har et CVR-nr. eller et EAN-nr., som oplyses til billetsalget.
Se priserne her
Det er Gentofte Stars, der står for billetsalg/skøjteleje, automaterne, kiosken og IsDisco, så al henvendelse omkring problemer med betalinger skal gå til dem på: www.gentoftestars.dk
Det er Gentofte Sportspark, der tager imod bookinger/betalinger af ishalsleje og lokaleleje. Betaling foregår via faktura, udsendt til enten CVR-nr., EAN-nr. eller CPR- nr. (som altid skal altid oplyses pr. telefon - ikke pr. mail). Din faktura kommer ind i din E-boks efter du har afholdt dit arrangement.
Udfyld formular for lokale leje i forbindelse med skøjteløb (Se mere herunder om leje af ishal)

Kan jeg kontakte skøjteudlejningen?

Ja, på tlf.nr. 39654142 - tast 1 eller på tlf.nr. 41822831
Ja - giv besked omkring større grupper via Udfyld formular 
I kan kontakte skøjteudlejningen ved personlig fremmøde i tiderne for offentligt skøjteløb angående skøjteslibning, betalinger, kiosken/automaterne og lign. Hvis det ikke er en mulighed, kontakt Gentofte Stars - via deres hjemmeside www.gentoftestars.dk

Kan vi leje et lokale og holde fx. fødselsdag, klasse-kom-sammen eller lign.?

Ja - man kan godt leje et lokale, hvor I kan sidde i fred. Man har kun adgang til lokalerne i det tidsrum man har booket/lejet et lokale.
Læs om mulighederne for arrangement og booking formular - læs mere om lokalerne her

Du kan se hvilke lokaler der er ledige eller booket på Gentofte Fritidsportal

Kan man leje en ishal og være alene i tider for offentligt skøjteløb?

Nej - man kan ikke være alene til offentligt skøjteløb, men man kan kun være alene, hvis man lejer en ishal/istider, hvis ishallen/tiden er ledig. På enkelte hverdage kan man imellem kl. 9-15 være heldig at finde ledig tid i den ene hal. Hvis man skal lave noget med puk, udstyr eller træning, så skal man booke ledig tid på mail sportspark@gentofte.dk 

Kan man skøjte udenfor de offentlig skøjteløbs tider og lave sit eget arrangement?

Ja - hvis I er en Gentofte Kommune institution, der selv har skøjter og det udstyr I skal bruge og ønsker at komme udenfor sæsonen, Men husk, at det skal bookes på sportspark@gentofte.dk
Men ikke hvis du/I også skal leje skøjter og bare vil skøjte alene rundt og have ishallen for jer selv.
Når der ikke er offentligt skøjteløb, står isen ikke tom - så har de hjemmehørende klubber istiderne til træning, kampe og konkurrencer - specielt om aftenen og i weekender.
Men man kan godt leje ishallen, hvis der er ledige istider, og I selv har det udstyr, man skal bruge. (vær opmærksom på, at der kun er få ledige istider).
Det koster 800,-kr. pr. time at leje isen og få adgang til omklædningsrum, hvis du selv har alt udstyr I skal bruge.
Man kan også afholde firmaarrangementer eller andre større arrangementer, hvor man lejer ishallen sammen med en af de hjemmehørende klubber, som sørger for udstyr, træner og giver deres istid til arrangementet. Man betaler - udover ishalslejen på 800,-kr. pr. time - også det klubben tager for sådan et arrangement.
Kontakt de hjemmehørende klubber - Gentofte Stars eller Gentofte Kunstskøjteforening.

Angående leje af ishal

Vær opmærksom på at der i sommermånederne kun er is på i den ene ishal.
Juli måned har sin egen åbningstid, og det er derfor kun muligt at leje is på hverdage i tidsrummet ca. kl. 10-17.
Sportslige bookinger har førsteret i forhold til bookinger af kommerciel karakter. Sportslige arrangementer, der afholdes af forbund og lign. og ikke afholdes af de hjemmehørende klubber, skal betale for leje af ishal.

Information ved booking

Vores medarbejdere skal vide, hvem der er hvor og hvornår. De gør klar til de brugere der kommer, kører iskørsler og ispleje efter behov. De sørger for isen altid er god til både de offentlige brugere og vores hjemmehørende klubber, som benytter isen/ishallerne til både stævner, camps, kampe og træning.

Booking, leje og banefordeling

Som hjemmehørende klub har du følgende muligheder for tider og bookinger.
Som privat/firma eller klub/forening udenfor Gentofte Kommune skal du kontakte kontoret for at booke baner/anlæg/lokaler/haller på mail sportspark@gentofte.dk

Hvordan finder jeg vej til skøjtehallen og parkering?

Adressen er: Ved Stadion 6-8, Gentofte. Vi ligger ikke så langt fra Jægersborg Station. Du kan ikke parkere lige ved ishallerne, men du kan overfor Gentoftehallen finde en stor parkeringsplads. Desuden er der afsætningspladser lige foran Gentoftehallen.
Vi gør opmærksom på, at det er forbudt og alt for farligt at køre helt hen til ishallen og sætte af på vejen lige udenfor, da vejen er smal, og vi har mange unge og børn der færdes i området.