IsDisco

Skøjtehallen fyldes med lys, røg og lyd

IsDisco er foreløbig lukket grundet Covid 19.

Tid: lørdage kl. 18.30-22.

Alle henvendelser og spørgsmål vedrørende IsDisco, sendes til mail: isdiscobooking@gmail.com
Læs
mere på Facebooksiden Isdisco Gentofte Sportspark.

Formål: 
Formålet med isdisco er, at de unge skal have et sted hvor de kan feste under kontrollerede forhold. Giver de unge mulighed for, at have et sted at opholde sig og få en fed aften sammen med vennerne, uden at de behøver føle sig konstant overvåget.

Tid og pris 
IsDisco afholdes lørdage kl. 18.30-22. Vær opmærksom på der kan forekomme aflysninger. Check facebookside og hjemmesiden/kalenderen.
VIGTIGT! Medbring legitimation som f.eks. sygesikringsbevis.

Pris 30,-kr. for indgang til IsDisco og evt. 50,-kr. for skøjteleje.
Priser, betaling og udlejning af skøjter står Ishockey klubben Gentofte Stars for.

Fest i forbindelse med IsDisco
Man kan låne lokaler og holde sin fødselsdag i forbindelse med IsDisco, dog anbefales det er børnene er over 10 år gammel, da flertallet er ældre 13-16 år og dygtige skøjteløbere og der er dæmpet lys, lysshow og høj musik.
Der betales et depositum ved lån af lokaler.
Booking af lokaler vedr. IsDisco: isdiscobooking@gmail.com

Afholdelsen
Det er ulønnede forældre, frivillige og hjælpere fra Gentofte Stars, som hver lørdag gør en stor indsats for at de unge får så god en oplevelse som muligt.

De voksne vagter
som både findes på og uden for isen, sørger altid for at holde sig i baggrunden, men træder i karakter hvis eventuelle problemer skulle opstå.

Advarsel
Vi fraråder unge mennesker med epilepsi at deltage i IsDisco, da strobelys der bliver brugt i forbindelse med IsDisco, kan forårsage et epileptisk anfald, hvis man udsættes for hurtigt blinkende lys eller specielle mønstre.