Gå til hoved indhold

Gentoftehallen har lukket hele uge 29 og 30.

Gentoftehallen har lukket hele uge 29 og 30.

Information offentligt skøjteløb

Offentlig skøjteløb er åbent for alle og tilbyder sjov og god motion, kun muligt i perioden fra 1. oktober til 31. marts.

Skøjteløb og skøjteudlejning

Offentlig skøjteløb er kun muligt fra 1. oktober til 31. marts, når der er personale til stede i billetkontoret/skøjteudlejningen. Det betyder, at alle er velkomne under de offentlige skøjteløbstider, hvor isen deles med andre gæster, og det er ikke nødvendigt at melde sin ankomst.

Åbningstider & priser

Offentligt skøjteløb har faste åbningstider, som kun ændres under skoleferier i uge 7, uge 42, mellem jul og nytår, eller ved aflysninger. Der kan i enkelte tilfælde forekomme ændringer i de normale åbningstider ved stævner og lignende begivenheder.

Se åbningstider for offentligt skøjteløb her

Har man sine egne skøjter, så kan man benytte dem og behøver ikke betale for skøjteleje.

Du kan få rabat ved at købe klippekort med 10 klip.

Som pensionist kan man betale pensionistpris, der gælder for folke-, invalide-, førtidspensionister og efterlønnere mod forvisning af gyldig dokumentation.

Gentofte kommunale skoler og institutioner betaler ikke for indgang og lokaleje, de betaler kun institutions skøjteleje ved besøg.

De private skoler, Gymnasier, H.F. og lign. der hører til i Gentofte Kommune, skal betale indgang og institutions skøjteleje.

Alle andre skoler/institutioner udenfor kommunen, skal betale indgang og institutions skøjteleje.

Alle private, firmaer, foreninger og institutions grupper/skoleklasser der kommer i deres fritid, skal betale de normale priser.

Se priser for offentligt skøjteløb her

Hvem og hvorfor skal du udfylde formularen?

  • Hvis du skal leje et lokale i forbindelse med dit besøg til offentligt løb
  • Hvis du er en meget stor gruppe med mange i samme aldersgruppe/str. skøjter
  • Hvis du har brug for at være i dialog med os inden dit besøg til offentligt skøjteløb

Udfyld formularen her

Formularen skal sendes mindst 3 arbejdsdage før I forventer at besøge os, da vi skal nå at behandle henvendelsen og give besked til skøjteudlejningen, der skal hente skøjter fra deres lager.

Skoler og fødselsdage

Skolebesøg
Som skole og institutioner kan man altid komme i tiderne for offentligt skøjteløb og skøjteudlejning. Man kan også booke et lokale eller man kan som institution booke en ishal.
Læs mere om mulighederne for Skole- & institutionsbesøg 

Fødselsdag og lign.
Vil I gerne holde fødselsdag, klasse kom sammen eller lign. arrangementer i forbindelse med besøg til offentligt skøjteløb, så kan det sagtens lade sig gøre. I kan enten bare komme i tiderne for offentligt skøjteløb eller I kan booke lokale og være der alene.
Læs mere om mulighederne for Fødselsdag og arrangement

IsDisco i Gentofte Sportspark
IsDisco er ikke det samme som offentligt skøjteløb, det er et særligt tilbud for især de unge og mulighed for at holde fest og danse på isen.
Læs mere om IsDisco her

Praktisk information

Gå altid ind i Ishal1 hvor indgangen, billetsalg, skøjteudlejning, kiosken, lokaler og toiletterne befinder sig.
Nogle af tiderne for offentligt skøjteløb foregår i Ishal2, så går man bare fra den ene hal til den anden - evt. via gennemgangen indendørs, når man har købt billet og lejet skøjter.

Du betaler for indgangsbillet ikke et bestemt tidsrum, så du kan skøjte indenfor åbningstiderne for offentligt skøjteløb.


Er der plads og skøjter nok?

Der kan være 1.100 personer i Ishal1 og 350 i Ishal2 og vi har et meget stort antal skøjter, men en del af dem på lager. Vi har ofte skoler med 200 børn og IsDisco med 600 unge.
Læs mere om mulighederne Skøjteudlejning og kiosken

Udstyr og tøj

Det er en god idé at medbringe handsker og evt. cykelhjelm.
Offentligt skøjteløb har ikke et krav om at besøgende skal bære hjelme på isen.
Der er koldt i en ishal og man kan falde og slå sig. Så vi anbefaler også man tager varmt tøj på.

Når man kommer til offentlig skøjteløb, må man ikke bruge puk/stave/udstyr/kegler eller lave øvelser/lege, der kan generere andre offentlige skøjteløbere. 

 

Find vej og parkering

Adressen er: Ved Stadion 6-8, Gentofte. Vi ligger ikke så langt fra Jægersborg Station. Du kan ikke parkere lige ved ishallerne, men du kan overfor Gentoftehallen finde en stor parkeringsplads. Desuden er der afsætningspladser lige foran Gentoftehallen.


Vi gør opmærksom på, at det er forbudt og alt for farligt at køre helt hen til ishallen og sætte af på vejen lige udenfor, da vejen er smal, og vi har mange unge og børn der færdes i området.
Se hvordan du finder vej og hvordan du finder rundt.

Mad & drikke

Man må gerne medbringe mad og drikke når man kommer til offentligt skøjteløb og når man har booket et lokale, men det må ikke medbringes ud på isen.

Læs mere om hvordan du kan leje et lokale og afholde arrangementer i forbindelse med I kommer til offentligt skøjteløb

Man må ikke medbringe mad og drikke ud på isen og man skal altid rydde op efter sig selv.

Læs om Kiosken

Kontakt kontoret

Åbent mandag - fredag kl. 8 - 15 
Telefon 39 65 41 42 (tast 4 for personlig betjening og derefter 1 for administrationen)
E-mail: sportspark@gentofte.dk

Kontoret holder lukket på weekender og helligdage.