Banepleje

Snerydning og pleje af kunstgræsbaner

Snerydning og pleje af kunstgræsbaner

Information til alle klubberne og brugere

Vi melder ud på hverdage inden kl. 12, hvad status er for snerydning af banerne.

I det omfang det er muligt, vil vi løbende skrive på hjemmesiden under "Nyheder", hvilke baner der er ryddet for sne eller er lukket på grund af reparationer eller lign.
Hold øje med vores hjemmeside, vores Facebook side, vejret/DMI og bedøm selv om træning/kampe kan gennemføres.

Er du medlem/forældre og er i tvivl om dit barn skal til træning, skal du kontakte jeres klub/træner om jeres træning er aflyst eller ej.

Snerydning

Vi har på GSP 3 x 11-mandsbaner K4/opvisningen, K1 og K2 og en (hockey) kunstgræsbane K3.
Det tager tid at rydde en bane, da der ofte bruges en eller to mand på hver deres maskine, og de bruger ca. 5-6 timer til snerydning af en 11-mands fodboldbane.

Sner det voldsomt og loves der mere sne i løbet af dagen, vil vi vælge ikke at rydde banerne (hvis det ikke giver mening).

I weekenderne vil det kun være vores egne baner på GSP, der bliver ryddet, og kun i det omfang, det kan nås og giver mening i forhold til vind og vejr.

Snerydning/banepleje ude i byen

HIK har 2 baner, GVI har 1 bane og B1903 ca. 1½ bane, som vi laver banepleje/snerydning for på aftalte dage. Banerne ude i byen, som vi laver banepleje og snerydning på, bliver lavet på hverdage efter aftale.

Brev angående snerydning og pleje af kunstgræsbaner sendt 20. januar 2014.

Tillæg til snerydning på sportsparken

Vi lukker ikke snefyldte baner - I er velkomne til at benytte banerne med sne på. Er sneen trådt godt ned i underlaget, vil det dog tage længere tid efterfølgende at fjerne sneen.

I kan låne hånd-sneskrabere-skovle hos vagten, så man kan rydde stregerne på banen i tilfælde af, at der er faldet sne.
Ved udlån af hånd-sneskrabere, skal der skrives navn og telefon nr. på de personer, som låner dem. Efter endt brug skal de afleveres tilbage til vagten.

Da det er op til de enkelte anlæg, hvor langt ned man vil rydde, har vi vurderet, at 2 cm. sne er sportsparkens grænse for, hvornår den er spilbar.

Vi vil selvfølgelig bestræbe os på, at de er så grønne så muligt, men det skal være uden at risikere, at græstæppet tager skade.

Endvidere skal klubberne efter endt træning rykke målene ud for banen, så vi kan komme til på banerne.

Venlig hilsen

Gentofte Sportspark
Jim Dane
Daglig leder