Gå til hoved indhold

Gentoftehallen har lukket hele uge 29 og 30.

Gentoftehallen har lukket hele uge 29 og 30.

Rulleskøjtehallen

Rulleskøjtehallen er en lethal, der har beton gulv med faste bander, til skaterhockey/rullehockey.

Rulleskøjtehallen

Adresse: Ved stadion 16, 2820 Gentofte

Hallen er ca. 1317 m2, heraf ca. 86 m2 til klubhus.

Der er plads til tilskuere. Hallen kan rumme max 349 personer.

Der er et offentligt toilet.

Rulleskøjtehallen er en lethal, der har betongulv med faste bander. Lethal betyder, at det er en uopvarmet- og ikke isoleret hal. Dog er banen isoleret nedenunder, så man undgår kondens.

Hvad kan den benyttes til

Rulleskøjtehallen kan benyttes af mange forskellige brugergrupper og til flere aktiviteter, men er primært for, at rulleskøjteløberne kan dyrke deres sport under tag.

Da halgulvet bliver specielbehandlet og har opstregning til brug til både rulleskøjtetræning og kampe, skal gulvet holdes rent, og man må derfor kun bruge indendørs hjul/rene skøjter. Man må heller ikke spise og/eller drikke på banen eller hive skidt og grus med udefra.

Bemærk, at man ikke kan låne/leje rulleskøjter, og der er ikke tider for offentligt rulleskøjteløb i rulleskøjtehallen.

Skaterhockey/rullehockey

Rulleskøjtehallen er lavet til at Skaterhockey, eller rullehockey sporten, som er en søstersport til ishockey og floorhockey.

Sportsgrenene adskiller sig ved typen af underlag, men også i graden af taklinger. Med ishockey som den hårdeste version og floorhockey som den mindst hårde, ligger skaterhockey i midten af spektret, men regnes stadig for en kontaktsport.

Booking, åbningstider og priser

Skoler og institutioner

Det er muligt for skoler og børneinstitutioner i kommunen at benytte sig af hallens faciliteter og muligheder i dagtimerne til gavn for børnenes motoriske udvikling.
Der skal bookes tid via kontoret og lånes nøgle til hal og legeburene, som skal hentes og afleveres på kontoret eller hos vagterne.

Bemærk hallen er meget kold, når der er koldt udenfor og meget varmt når der er varmt, men der kan porten åbnes.

Se åbningstider

Se priser

Læs mere omkring booking og leje

Hjemmehørende klub

Den hjemmehørende klub er Gentofte Rullehockey Klub (GRK), der har faste træningstider og kampe/arrangementer i Rulleskøjtehallen. Deres grønne og blå farver er gengivet i hallens farvesætning på spær, vinduer og gulve.

Læs mere om GRK her: grk.dk

Billeder