Gå til hoved indhold

Gentoftehallen har lukket hele uge 29 og 30.

Gentoftehallen har lukket hele uge 29 og 30.

Skaterhal Jägers

Jägers Skatepark og hal er offentlig og åben kl. 7-22 - men lukket d. 24/12 og d. 31/12.

Skaterhal Jägers

Adresse: Ved stadion 18, 2820 Gentofte.

Ligger tæt på Jægersborg Station og ikke langt fra Lyngby Hovedgade.

Der er niveaufri adgang til hallen og udendørsbelægningen fortsætter ind i hallen. Hallen er på 1000 kvm, indeholder pt. indbygget niveauforskelle og en stor skatemini-rampe 12x5 renoveret og med hjul på, som kan flyttes ud af hallen, når den skal bruges til andre aktiviteter.

Da stedet er et offentligt sted, kan man ikke umiddelbart booke Jägers, medmindre det er efter aftale med Gentofte kommune.

Der er toiletter i hallen.

Gentofte Sportspark står kun for at holde stedet pænt, åbne og lukke, kontakt Teit Andersen eller Mia Schlichtkrull de Richelieu i Gentofte Kommune Kultur, Unge og Fritidsafdelingen (mail: mlcs@gentofte.dk)  angående alt vedrørende skaterarrangementer og lign.

Brugerne har blandt andet denne Facebookside:

Jägers Skatepark (The real Jägers group).

Skaterpark

Skaterparken er etableret som ’Streetskatepark’; et parkområde med ’gader’, der kan skates på, og grønne arealer til ophold.

Der er plads til alle niveauer - både eliten og begyndere. På gode dage kan der sagtens være 100 brugere af anlægget. Det er primært skoler og institutioner der benytter Skateparken i dagtimerne på hverdage.

Anlægget er blevet moderniseret og udvidet og der er opført en hal. Området er bygget op af 6.000 jetbrændt granit-fliser.

Skaterparken er formet som et 8-tal, så man ikke behøver krydse hinanden og derfor minimerer sammenstød. Inde i 8-tallerne er der borde og bænke der opfordrer til socialt samvær. Banerne har et godt flow og der er tilføjet mange nye ramper.

Udendørsområdet er primært til Street skating, tricks og løbehjul, med både ramper, "møbler"/forhindringer, trapper og niveauforskelle.

Se flere billeder fra ombygningen og hallen, da den var nybygget:

Facebookside Gentofte Sportspark

Billeder