Skøjteudlejning

Åbent ved offentligt skøjteløb

Skøjteudlejning

Offentligt skøjteløb, skøjteudlejning og IsDisco er lukket ned fra onsdag d. 9. december og når ikke at åbne op mere i denne sæson - næste sæson start er 1. oktober 2021. 

Skøjteudlejningen holder åbent i tiderne for offentligt skøjteløb og IsDisco, Det koster 50,- kr. at leje et par skøjter. Læs mere om tider og priser.
Hold øje med hjemmesiden omkring ændringer af åbningstider og skøjteudlejningens åbningstider.

Booking

Skøjteudlejningen vil gerne vide i forvejen, når der kommer større grupper, så de kan sørge for, at der er skøjter nok på dagen. Så du bedes udfylde denne bookingformular, hvor du bl.a. skal angive skole/institution/anledning, klassetrin/aldersgruppe og ca. antal, kontaktoplysninger, dato og tid for besøget.

Skøjteudlejning

Ishockeyklubben Gentofte Stars står for billetsalg samt skøjteudlejningen og har skøjter fra str. 25 til str. 50.
De har et antal hjelme til rådighed, som udlånes gratis ved offentligt løb.
Til børn og nybegyndere er det muligt at leje højde-justerbare skøjtestativer til de helt små (under 7 år), da børn ofte har brug for lidt hjælp med balancen i starten. (kun offentligt løb).

Tips: Det er en god idé at medbringe handsker og evt. cykelhjelm.

IsDisco

Prisen er 30,- kr. for indgangen til IsDisco og evt. 50,- kr. for skøjteleje.
Det er muligt at betale med dankort og over faktura f.eks. med EAN nr.
Det er Gentofte Ishockey klub Gentofte Stars, der består af ulønnede forældre, og andre frivillige hjælpere, som står for skøjteudlejningen, udlån af skøjtestativer samt IsDisco. 
Læs mere om IsDisco.

Fødselsdag/fest og skøjtning

Vil I gerne holde fest i skøjtehallen, kan det sagtens lade sig gøre. I kan både leje lokaler og skøjter. Kontakt kontoret og hør om jeres muligheder.
Fødselsdag og skøjteløb

Skole/institutions skøjtning

Hvis I hører til Gentofte Kommune som kommunal skole/institution, koster indgangen ikke noget, men leje af skøjter koster 30,-kr. pr. par, uanset hvor I kommer fra.
Læs om skolebesøg i skøjtehallen